spacer.png, 0 kB
Top of Suspension the Ohlins FGR 800 deze voorvork komt voort rechtstreeks uit de MotoGP en wordt door veel teams en rijders gebruikt in de WSB en andere klasses over de gehele wereld. lees meer>>>

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Intrax Suspension
INTRAX Suspension Technology BV is bekend op het gebied van ontwikkeling en productie van High End onderstellen (schokdempers en veren), ‘Made in Holland’. Haar locatie Volkel ligt in het zuiden van Nederland, een uur met de auto vanaf Amsterdam Schiphol. In hetzelfde gebouw gevestigd als het legendarische White Power Suspension, dit betekent dat Intrax op zeer vruchtbare Suspension grond zit.   

Het is niet bij toeval omdat de oprichter van Intrax (1994) en van White Power (1975) is dezelfde man; Henk Thuis. Onder de paraplu van Henk Thuis begonnen ook andere Suspension bedrijven als; Technoflex, Hyperpro, Ohlins Holland en Wilbers Suspension. Dit betekent voor Intrax Suspension dat zij door hun 30 jaar intensieve ervaring op het gebied van deze technologie ver voorop lopen. Verschillende wereldkampioenschappen op alle gebieden van cross, race, weg, enduro, off road, Mountain Bike, F3000 en ook formule zijn betrouwbare getuigschriften.

De betrokkenheid bij de wereldkampioenschappen van Benneton en Michael Schumacher zijn “Icing on the suspension cake”. Aan het eind van zijn White Power periode kwam Henk erachter dat zijn liefde voor auto suspension steeds weer groter werd na elk project dat hij deed. Gecombineerd met zijn eigen auto racen besloot Henk een nieuw bedrijf op te starten dat zich zou gaan concentreren op High End auto suspension; Intrax was geboren.

Meer informatie over het bedrijf Intrax kunt u vinden op de website www.intrax-suspension.eu 

 
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB