spacer.png, 0 kB
De nieuwe Intrax 4-Way is er, met nog meer opties en verstel mogelijkheden is deze schokbreker bijna te monteren op elke motorfiets.  Lees meer>>>

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Total Bike suspension checkup
Sportieve motorfietsen zijn al aardig geschikt om mee op het circuit te rijden, echter de ideale setting die voor iedereen goed is, bestaat niet. Daarnaast wil een fabrikant een motorfiets afleveren die ook op straat beheersbaar is.
Lees meer...
 
Track Support

Grip op de baan: het belangrijkste wat een rijder nodig heeft om snel rondjes te rijden, want al heeft men het snelste blok, zonder grip heb je er niets aan. En daarbij komt dus het aspect vering kijken en dan ook weer: al heeft men het beste materiaal, zonder juiste afstelling of diagnose voor een juiste afstelling heeft men weer niets.

Lees meer...
 
Voorvork Ombouw

TRS heeft voor iedereen een passende oplossing. Of dit nu van je budget afhangt of je rijstijl, alles is mogelijk, de ombouw van standaard vering is onderverdeeld in stages daarna kom je in de categorie aftermarket producten als Ohlins of Marzocchi.

Lees meer...
 
Achter schokbreker ombouw

TRS heeft voor de achterkant van je motor ook diverse oplossingen onderverdeeld in stages, daarna kom je in de categorie aftermarket producten als Ohlins of Marzocchi.

Lees meer...
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB